Boka tid

Digital smile design DSD

Håller du tillbaka när du ler eller skrattar? Väljer du att dölja dina tänder när du blir fotograferad? Vi kan göra något åt ​​det, och det bästa av allt - du kan hjälpa till att designa ditt eget leende!

Airflow

Airflow är en skonsam rengöringsmetod som tar bort tandsten och missfärgning från tänderna. Resultatet är renare tänder, ett vitare leende och fräsch andedräkt! Exklusiv rengöring av tänder Airflow rengör tänderna genom att skonsamt blästra tänderna med en blandning av bikarbonatpulver, tryckluft och vatten. Det gör att man lätt kommer åt svåråtkomliga ställen som mellan tänderna, … Continued

Tandblekning

Det finns många anledningar till att man väljer att göra en tandblekning. Våra tänder missfärgas och blir mörkare med tiden. Kaffe, te, lagningar, starka färgämnen i läsk och tobak. I vissa fall antar tänderna en mörkare nyans trots att man sköter om dem. På Oris Dental erbjuder vi olika alternativ för tandblekning.

Skalfasader

Skalfasader kan tillverkas i olika material, men vi på Oris Dental använder alltid porslin. Det gör vi av flera anledningar, framför allt för att det ger ett naturligt resultat.

Porslinskrona

En porslinskrona är ett konstgjort skal som fäster på utsidan av din egen tand. Detta  är aktuellt i de fall en tand är så pass skadad att behandling med tandfyllning eller skalfasad inte ger ett bra bestående resultat.

Tandbro

En tandbro är en tandrestaurering som kan användas för att ersätta en eller flera saknade tänder. Det finns flera olika typer av bromaterial, och dessa har olika egenskaper vad gäller styrka och estetik.