Boka tid

Dagnelidkliniken har blivit en del av Oris Dental

Riktigt bra tandvård har nu blivit ännu bättre!

Boka tid
Behandlingar
Välkommen till

Oris Dental Dagnelid

Gruvgatan 8
421 30  Västra Frölunda

Öppettider

Måndag 08:00 – 18:00
Tisdag 08:00 – 18:00
Onsdag 08:00 – 18:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag 08:00 – 14:00

Din tandläkare i Göteborg, Högsbo

Oris Dental Dagnelid är en tandklinik i Göteborg som fungerar annorlunda. Våra allmäntandläkare och specialister vill ge dig en må-bra-upplevelse, och inte vara något nödvändigt ont.

Allt du behöver inom tandvård finns samlat hos oss: akuttandläkare, specialister och tandtekniker. Till och med psykologer.

Hos oss finner du en tandläkare i Göteborg där du slipper väntetider, där miljön är avslappnande, rofylld och definitivt inte luktar sjukhus.

Vi hjälper dig med akut tandvård, barntandvård, tandimplantat, tandreglering och estetisk tandvård och mycket annat.

Varmt välkommen till oss!

Tandläkare Marcus Dagnelid

Kaffebar och wifi

Först tog vi reda på vad som får folk att koppla av. Sedan byggde vi lokaler och behandlingsrum. Därför ser det varken ut, låter eller luktar som hos en tandläkare på vår tandklinik – det är snarare ett spa.

Medan du kopplar av en stund, tar våra tandläkare hand om dina tänder.

One-stop-shop – All tandvårdskompetens samlad

Aktuttandvård, allmäntandläkare, tandhygienister, specialister, tandtekniker, tandblekning och tandimplantat. Allt finns samlat här.

Allt hos oss utgår från dig. Du ska må bra, få en skön och avkopplande stund, samtidigt som du knappt märker att vi tar hand om dina tänder.

Visa mer Visa mindre

Är du patient hos Folktandvården?

Behöver du specialistbehandling? Då kan du be din tandläkare i Göteborg att remittera dig till oss på Oris Dental Dagnelid. Då slipper du köer och blir behandlad snabbt och i rätt tid. Och det kommer inte att kosta mer, varken för dig eller samhället.

Tandvårdpersonal