Boka tid

Den uppskattade tandvårdskedjan från Norge med sina närmre 60 kliniker och egen akademi öppnar i Sverige. Att valet föll på Falkenberg- och Dagnelidkliniken kan man förstå. När man öppnar upp i nytt land så börjar man helt enkelt med de bästa.

”Vi har alltid haft stor passion för yrket och gärna utmanat gamla sanningar. Ofta genom att utveckla nya tekniker och behandlingsmetoder. Vi vill fortsätta vår resa med rätt partner – och det är Oris Dental. Vi har samma syn på yrket, behovet av utbildning och spetskompetens inom alla odontologiska områden. Tillsammans har vi en klar bild av hur vi ska växa i Sverige. Det ska bli mycket spännande att realisera detta med Oris Dental.”

Marcus Dagnelid, VD, Specialist i Oral protetik
Marcus Dagnelid, Tandläkare
Marcus Dagnelid, VD, Specialist i Oral protetik

Om Oris Dental

Oris Dental startades 2016 när sex välrenommerade tandvårdskliniker från olika delar av Norge slogs samman. Idag är Oris Dental en av de största aktörerna inom dentalbranschen i Norge, som en rikstäckande kedja. Företaget har över 50 kliniker och tandlaboratorier med över 500 engagerade anställda. Sedan april 2021 har Oris Dental också tagit steget in i Sverige med sikte att bli Nordens största och bästa plattform för tandvård.

Nordens branschledare inom tandhälsa

Oris Dental är redan Norges branschledare inom tandvård med kliniker spridda över hela landet – och vi växer hela tiden.

När vi nu tagit steget in i Sverige med Oris Dental Dagnelid och Oris Dental Falkenberg, är vår ambition att bli Nordens bästa arbetsplats för tandvård och förstahandsvalet för alla patienter.

Det är människorna som är vår framgångsfaktor och vi är så stolta över alla våra medarbetare!

Öppet alla vardagar

Som alltid har vi öppet alla vardagar med både allmän- och specialisttandläkare. Står du i remisskö men önskar behandling snabbt, tveka inte att höra av dig, då vi har specialister som kan ta hand om dig utan att det kostar dig mer som patient.

Tandläkare i ledande roller

Vi har ett bra koncept där vi erbjuder tandkliniker stöd för de tidskrävande och nödvändiga uppgifterna på ett företag.

Det som skiljer vår verksamhet från andra tandvårdskedjor är att vår verksamhet består av tandläkare, för tandläkare och med tandläkare i nyckelpositioner. Vi leds av personer med bakgrund inom hälsosektorn, där även läkare och farmaceuter ingår.

På huvudkontoret finns ett kompletterande team, som har nödvändig kompetens för att upprätthålla den administrativa verksamheten. Det här är en samling människor med spetskompetens –  allt från ekonomistyrning till marknadsföring.

Kort väntetid

Få tid när det passar dig! Våra kliniker har långa öppettider och korta väntetider.

Trygghet

Lider du av tandläkarskräck? Misströsta inte, tillsammans hittar vi bra lösningar för dina behov.

Patientfokus

Från det ögonblick du går in, tills du lämnar kliniken gör vi allt för att du ska känna dig omhändertagen.

Vår expertis inom tandhälsa

Oris Dental har satsat hårt på professionell utveckling för hela tandhälsoteamet och vi strävar efter att erbjuda den bästa patientupplevelsen.

Genom Oris Academy bidrar tandläkarkedjan till kompetensutveckling både för den egna personalen och den övriga tandvårdsbranschen.

Som en av landets branschledare inom tandvård satsar vi mycket tid på att vidareutveckla och vidareutbilda våra medarbetare.

Med specialister och kurshållare håller vi oss uppdaterade om den tekniska utvecklingen. Hos oss har du därför alltid god tillgång till expertis och specialisttjänster.

«Vi lägger vår själ på att se till att patienterna tas om hand på bästa möjliga sätt, och det börjar med våra medarbetare. Professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en bra arbetsmiljö. Det skapar i sin tur leenden, och leenden smittar det av sig. Det är vad patienterna märker!»

– Eirik Aasland Salvesen, vd för Oris Dental

Kvalitet, service och människor

Vi är väldigt måna om kvalitet och service. Våra kliniker är framtidsinriktade och har stort fokus på att hjälpa människor med tandrelaterade bekymmer allt från rutinundersökningar till avancerade behandlingar.

Med uppdaterade tekniker, de senaste behandlingsmetoderna och tillgång till tvärvetenskapliga team får våra patienter en trygg och vårdande tandbehandling.

När du besöker oss ska du känna dig säker på att du får den bästa behandlingen anpassad efter dina behov. Från det att du går in genom dörren, till att du lämnar kliniken, ska du känna dig omhändertagen.

Tillgänglig när du behöver oss som mest

Vi vill vara tillgängliga för patienterna när de behöver det som mest och har därför utökade öppettider. Flera av våra kliniker har öppet året runt – några har även öppet kvällstid, helgdagar och helger.

Tandsköterska Sanna

Vår supportpersonal

Som en del av Oris Dental kommer vi att kunna bistå inom de flesta administrativa områden. På vårt huvudkontor i Trondheim hjälper vi våra kliniker med professionellt stöd i klinikverksamheten.

Vi har stödsystem som underlättar vardagen för våra tandkliniker och en organisationsstruktur som ger utvecklande roller för människor runt klinikerna.

Vardagen som terapeut ska vara lika lik som den alltid varit, men med en känsla av ett stort stödsystem i ryggen. Nyfiken? Kontakta oss om du vill bli en del av Oris Dental Sverige!